Wednesday, April 13, 2011

The Started Story Of Me & Her

?????? ????? ? ???? ???? ? ??????

 First time aku wat Tagged ( laman social ) aku join group penk. Then 2, 3 ari pastu group tue approve aku. Melalui situ aku start adding budak2 penk, lessy dengan gaypenk. Aku tengok2 profile tag diorang tapi ada yang certain2 tu buat private so tak boleh nak travel2 la profile diaorang. Bila dah lama2 budak2 group tue approve aku so dari situla aku start kenal & contact dengan diorang sume. First aku boleh kenal Babe aku dekat tag la. Aku add dia..lame bebenor dia nak approve aku. Bila dia dah approve aku dia yang start dulu hantar message dekat tag. Lbh kurang cam nie la katanya Aii….Afie jarang online taw sebab busy & tak dew masa. Ni no Afie *** - ******* Aku pon apew lagi amek la kan no dia save dalam handphone. Lepas save no dia gi buka profile dia. Picture dia comel2 belaka aeh..so cam biasa aku kan jenis suka komen ngomen picture org. Waktu tu dia pakai pic profile yang adew Wonder Pet at sebelah. Aku skew style rambut dia,semart meyh cam ala2 Korea gitu..huhuhu.. Betul2 jew lepas online aku mizkol dia pastu send message cakap lebih kurang cam ni la Nie Yana at tag..yang awak adew bagi no kat tag tu.. Tak silap aku time tue dia tengah kejew kowt. Start dari situ la aku contact2 dia walaupon time tue aku pakai celcom & dia pakai maxis... Dia kerap call & message aku time tu. Tak kedekut langsung dak nie..kesian pown adew coz selalu sangat contact aku coz kita org pakai tak same line... Lame, timbul la perasaan  at dia..but time tu dia dah dew gf. Adeesss…melepas..But aku pendamkan dulu perasaan nie. Dekat sebulan adew kot aku kenal dia. Tak silap aku time tue dia dew krisis kot dengan gf dia. Ntahla...aku tak amek port sangat pasal hal tu. Aku makin close dengan dia. But dew certain2 hari dia sukew hilang macam chipsmore. Brape aribulan ntah aku kena check in hostel selama seminggu coz budak2 sem 1 wajib stay hostel time orentasi...adik aku antar naek motor. Nasib baik time tu bag sume abah aku dah hantar gi hostel time dia nak gi kejer. Masa at atas moto tu aku dapat message dari dia,  dia kata jangan contact Fie dalam 2,3 hari nie..tunggu sampai Fie contact awk ..aku nak reply message dia tapi asyik sending faild. Aku pon gi la buka sim pastu time ngah buka adik aku wak moto gi langgar bonggol amenda ntah at atas jalan raya uh sampai sim aku terpelanting jatuh at atas jalan raya. Nak berhenti gi cari sim tapi tak boleh coz aku kejar masa..mana tak nya kena check in sebelum kol 4 ptg. Adew bape minit jew lagi nak kol 4 pastu faham2 jew la..dah nama pon jatuh at atas jalan raya so, time tu manyak kete, moto ngn lori2 besar lalu lalang...bahaya tue.. Aku pown biokan jewla..Seminggu aku tak contact dia. Windu meyh. Aku asyik fikir conform dia x boleh nak contact aku..dah la laptop tak bawak time tu. Klu adew laptop senang la aku nak contact dia. Seminggu orentasi penat meyh..dah habis sume aku balik rumah. Aku gi online tag sebabnya aku nak amek no dia at inbox. Fuhhhhh...!!! Nasib baik aku tak delete lagi message tu..epi kowt time tu..Aku message dia pakai no baru. Huhuhu..nasib baik dia reply.  Katanya ingat dah tak nak member dengan dia. Aku pon explain la at dia pasal sim aku terjatuh at tengah jalan. Then dari situ kami start contact macam biasa walupon dia selalu hilang cam chipsmore..yang tak boleh blahnya asal nak hilang tu sempat lagi uh gitaw & pesan jangan contact dia selagi dia sendiri tak contact aku. Dah dia katew gitu aku ikutkan jewla. Sepanjang aku kenal dia.. dia selalu call aku. Berdebar2 juga nak angkat calling dari dia..hahaha..asal dia call jew kitaorang asyik ketawa jew..senyum sokmo..cam orang giler pon ada. Tambah2 plak dia suka ngusik aku..adoyai..
Ada1 malam tu dia boleh tacing2 dengan aku. Huh...dia hantar message katakan lah suatu hari nanti tetiba saya hilang, tak contact awak dalam jangka masa yang lama pastu lost contact apa awak rasa? Bila dia hantar message cam2 tetiba aku sebak..air mata mengalir..nak reply message dia pon tak boleh sebabnya aku dah terketar2 dah..aku call dia kenapa cakap macam tu..dia boleh cakap saja..Cuma nak tawu apa yang awak rasa... Adoyai..aku punya la fikir kenapa dia tanya soalan macam tu. Malam tu aku ckap kat dia yang aku dah mula suka & sayang dekat dia..jadi aku tertanya2 sebab tu kew sampai dia cakap macam tu..hmmm..klu disebabkan tu malu meyh..perigi cari timba la plak..adoyai...!!! Dia ada kata kat aku yang dia tak boleh terima aku dengan alasan malas nak fikir pasal gf2 coz wat sakit kepala & wat sakit hati..yang dekat kew jaoh kew same jew. Bercinta dengan monyet lagi bagus..tak pon solo.. dia cakap dia tak nak bercinta lagi sebab tu bila aku Tanya pasal cauple dia cam nak tak nak jew story. Pastu tak ingat dah pew yang kitaorang tacink2 kan. So, start dari hari tu aku tak letak harapan yang tinggi sangat perasaan aku dekat dia & start daripada tu juga aku dengan dia dah jarang contact. Klu contact pon aku tunggu dia yang contact aku dulu coz aku tak nak nanti dia cakap aku gedixs & 1 lagi aku tak nak kacau dia time kerja. Buatnya time aku call @ message dia tengah kerja kan mengganggu namanya. Hmmmm...kebetulan plak time tu Ayoi always contact aku. Dia ajak cauple so, aku tak fikir panjang sangat dah..pew yang aku taw lebih baik terima orang yang suka & cintakan kita daripada menunggu benda yang tak pasti. But aku cauple dengan Ayoi kejap jew 2 minggu adew kowt. Sebabnya aku tak boleh pergi jauh dengan dia. Gatal siottt meyh dia uh..1 lagi hari2 kitaorang gaduh. Benda yang kecil boleh dia perbesar2kan..semak kepala..padan mukew dengan aku, gatal sangat gi terima org kan dah kena. Masa aku tengah krisis dengan Ayoi, Fie muncul balik..hati aku mula berbelah bahagi sebabnya aku sayang giler2 at dia walaupon time tu aku dengan Ayoi. Then aku wat keputusan nak clash dengan Ayoi sebabnya aku lebih sayangkan Fie walaupon dia tak boleh nak terima aku. Masa aku clash dengan Ayoi aku langsung tak dew rasa macam mati suami coz aku terima dia sebab dia sukew aku bukannya sebab aku sayang & love dia. Rasa bersalah pon adew at Ayoi. Aku minta maaf at dia..hmm...rasa macam perempuan jahat la plak. Hampir seminggu dah aku clash dengan Ayoi.. tapi tak pernah pon aku bercerita dekat Fie. Hmm...aku message dia macam biasa pastu tetiba dia cakap bila dah lama2 member dengan aku, dia dpat rasa yang aku nie lain dari girls yang pernah dia kenal..so, dia cuba tok mengenali aku dengan lebih rapat. Then tetiba masa ari pukul Sabtu ( 3 JULAI 2010 ) 4.30 ptg dia lamar aku jadi permaisuri di hati dia. Alangkah terkejutnya aku rasa macam aku sorang2 jew kat atas bumi nie..aku terketar2 nak reply message diacoz aku rasa macam tak berpijak di bumi yang nyata.. macam mimpi pown adew. Tetiba air mata aku mengalir membasahi pipi..saat yang aku tunggu tetiba jadi kenyataan, aku terharu sangat. Betapa indahnya saat tu walaupon dia propose aku hanya melalui message. Start dari situ aku mula wat blog at myspace..copy gambar2 dia pastu letak at photos sampai menghiasi profile2 myspace ngan tagged..betapa gilernya aku..huhuhu... Hati aku berbunga2 sangat..indahnya perasaan..tak pernah aku rasa perasaan macam nie I You....!!!

0 comments:

Post a Comment